2014. szeptember 14., vasárnap

Kritika: Fekete Rózsa

Fekete Rózsa
Blog (x)
Design: 
A fejléceddel kezdeném. Nagyon szép, jól kidolgozott munkával van dolgunk. A színek tökéletesen harmonizálnak egymással, egyszerűen csodálatos. Nos, de a design-nal már nem vagyok annyira megelégedve. Nagyon szép, és kidolgozott az is, viszont nem teljesen illik a fejlécedhez, az inkább barnás tónusú, a háttered pedig teljesen szürke, egy kicsit sem hajlik át, a barna árnyalataiba. Ettől eltekintve viszont szép. A modulokba nem lehet belekötni, nagyon szépek.

Történet, írásmód:
Mivel még csak egy rész van fent, nem tudok oly' sok mindent mondani, de a prológust, és az első részt összevetve, nagyon szépen és választékosan fogalmazol. A prológusban kicsit össze keverted a múltidőt a jelen idővel, ami engem különösképp nem zavar, de talán mást igen, erre figyelj oda picit! :)

Tippek, tanácsok:
    Annyit tudnák a Design-nal kapcsolatban tanácsolni, hogy változtasd meg a blog színét olyanra, ami passzol a fejléchez, így sokkal összeszedettebb, és szebb lesz az egész blogod. Esetleg ha szeretnél átalakítani, vagy lenne kérdésed, akkor itt megtalálsz: daniellamirachelle@freemail.hu
Amiket írtam, teljesen így gondolom, valamint nem bántásból írtam, remélem nem veszed annak. Ha megnézted a kritikámat, kérlek írj egy kommentet, hogy tudja, biztosan elolvastad e. További sok sikert a blogodhoz.

Valamint bárki, bármilyen blogról kérhet tőlem kritikát-fejlécet és design átalakítást is, ezen az e-mail címen: daniellamirachelle@freemail.hu

-Limithatár nincs! :)

1 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm szépen a kritikát, a design pedig éppen átalakítás alatt áll:)) Megfogadom a tanácsaidat:D

    VálaszTörlés