2014. augusztus 30., szombat

Kritika #4

A mágus ösvénye

Fejléc: Egyszerű, de nagyszerű! Remekül tükrözi a történet tartalmát és hangulatát. A két alak jól van megoldva a széleken, és ahogy a két vár egy villámmal elválasztódik az varázslatos! Talán, csak a címbe tudok belekötni, szebben is meglehetett volna oldani. De ezen kívül, nekem tetszik.

Design: A háttér jól passzol a fejléchez, a modulok is hiánytalanok. Csak a chat az ami nem csak nálad is gondot okozott. Mint, azt előző kritikáimban szóvá tettem, nem jó ha a chat, nagyon kitűnik a háttér színétől.

Történet: Engem elvarázsoltál! Nem mondom, hogy teljesmértékben egyedi az ötlet, mert nem az, de nem is az a "lépten nyomon ilyen blogokba botlok" fajta. Részletesen és választékosan fejezed ki magad, de a szóismétlésekre ügyelj, mert néhány helyen szemetszúr. A helyesírás rendben van, csak nagyritkán találtam elgépelést, vagy vessző hibát. Fantasztikus a stílusod, ahogy átérzed a kor hangulatát és jellemzőit és beleviszel magadból és a fantáziádból. A formalitáson még van mit csiszolni, ha párbeszédet kezdesz, különítsd el a részvevők mondataid, mert így elég kusza. Na és a vélemények sáv, az nagyon tetszik! Irtó ötletes! "Ennél még a sötét mágia is jobb..." :D Lehet, hogy hülyén hangzik, de lelki szemeim előtt látom, ahogy Luke valami szuper jedi formációt mutat be, mire Darth Vader megrázza a fejét és azon az ijesztő hangon ugyenezt rebegi. Szóval, így összességében, szereztél egy új rendszeres olvasót!

További eredményes munkát és ihlet gazdag blogolást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése